Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας

Στο πολύπλοκο digital-first επιχειρηματικό περιβαλλον οι ισορροπίες ανάμεσα στους πελάτες και τις εταιρίες έχουν διαφοροποιηθεί. Η αγοραστική συμπεριφορά και ο τρόπος επικοινωνίας των πελατών έχει αλλάξει και εμείς δίνουμε λύση σε κάθε νέα πρόκληση που αντιμετωπίζετε με φρέσκιες ιδέες δίχως όρια και περιορισμούς.
Σας βοηθάμε να επαναπροσδιορίσετε την στρατηγική σας, να αναπτύξετε νέες δεξιότητες και να ευθυγραμμίσετε τους στόχους της εταιρίας με τις προσδοκίες των πελατών σας.
Φροντίζουμε να αναδείξουμε το brand σας μέσα από μελετημένη και ξεκάθαρη στρατηγική, κατάλληλα εργαλεία αλλά και αγάπη για αυτό που κάνουμε. Σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με τα καλύτερα αποτελέσματα.
 

Μας επιλέγουν για τις αποτελεσματικές υπηρεσίες μας

Business Consulting Services

Στις συνεχώς μεταβαλλόμενες οικονομικές συνθήκες οι επιχειρήσεις καλούνται να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να διευρύνουν τις πωλήσεις τους με στόχο να παραμείνουν ανταγωνιστικές και βιώσιμες. Οι αλλαγές του κοινωνικοοικονομικού και θεσμικού πλαισίου, η μεταβολή των παραγωγικών και καταναλωτικών συνηθειών καθώς και οι τεχνολογικές εξελίξεις αναπροσαρμόζουν τις δυνατότητες, τις ευκαιρίες αλλά και τους κινδύνους ανάπτυξης των επιχειρήσεων.

Facebook Marketing

Αποκτήστε επαγγελματική παρουσία στο Facebook για να αυξήσετε το brand awareness & brand value, μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και τη διαχείριση της Facebook Page σας. Οι σελίδες αυτές μπορούν να βοηθήσουν την εταιρεία σας να επεκτείνει την παρουσία της στο διαδίκτυο και να την αναγάγει σε ένα ανώτερο επίπεδο, τοποθετώντας την επιχείρησή σας εκεί που σήμερα βρίσκεται καθημερινά το κοινό της. Αναλυτικότερα, αναλαμβάνουμε εξ’ολοκλήρου το τεχνικό και εικαστικό στήσιμο ή την βελτιστοποίηση της σελίδας σας. Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένη στρατηγική Μάρκετινγκ για το brand σας στο Facebook και παραδίδουμε σε εσάς αναλυτικό Facebook Marketing Plan με προτάσεις τακτικών ενεργειών υλοποίησης.

Σχεδιασμός & ανάπτυξη website

<Με εμας το κάθε site είναι μοναδικό και προσαρμοσμένο πλήρως στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Γίνεται Ανάλυση & Σχεδιασμός των απαιτήσεων, των δυνατοτήτων και των στόχων του κάθε project, ώστε το αποτέλεσμα να είναι άρτιο τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Το κάθε site της olympianet.gr, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ, αναλύεται, σχεδιάζεται και υλοποιείται αποκλειστικά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης.

Google ads

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ Οι δυνατότητες του Google AdWords δεν σταματάνε στην Αναζήτηση και στο Remarketing. Ανάλογα με την ανάγκη της κάθε επιχείρησης μπορούμε να στήσουμε τις κατάλληλες καμπάνιες, προκειμένου να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα!

tv, webtv & radio

Branding, design services, printing, packaging, digital marketing, web design, TV spots. Marketing plan, corporate identity, brochures, magazines, banners, video presentation. Social Media Marketing. Adwords. Email Marketing.

σύνδεσμοι

www.tokyo2020.gr www.agro247.gr www.ilianet.gr www.iliaaggelia.gr